Aruba
flow-image

Felhő által kezelt hálózatok: A siker titka

Ezt az erőforrást közzétette: Aruba

Fedezze fel, hogy egy egyszerű, intelligens és biztonságos hálózat hogyan javítja a termelékenységet és ösztönzi az üzleti növekedést.

A mai digitális korszakban a gyors és megbízható hálózat megtartja a felhasználók produktivitását és boldoggá teszi az ügyfeleket. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazottak a legújabb módokon csatlakozhatnak és működhetnek együtt - mobileszközökön, felhőalapú alkalmazásokon és IoT-n keresztül -, és minden eddiginél gyorsabban válaszolhatnak az ügyfeleknek. De a hálózat legjobb teljesítményének biztosítása hatalmas kihívást jelenthet, különösen a közepes méretű vállalkozások számára, akiknek korlátozott az informatikai személyzetük és költségvetésük.

Ez az e-könyv azt vizsgálja, hogy a felhőalapú hálózatkezelés hogyan nyújt közepes méretű vállalkozásoknak egyszerű, intelligens és biztonságos módszert a termelékenység növelésére és az üzleti növekedés ösztönzésére. Intuitív és kielégítőbb hálózati élményt nyújt minden felhasználó számára - beleértve az informatikát, az alkalmazottakat és az ügyfeleket is. Tudja meg, hogyan segíthet vállalkozása az IoT-eszközök támogatásában és a növekedés felgyorsításában, még szűk költségvetés mellett is.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák IT menedzsment, Nagy adathalmazok, Üzleti intelligencia (BI), Adattárolás, BYOD, Informatikai fogyasztás, Felhő alapú számítástechnika, Megfelelés, Tartalomkezelő rendszerek (CMS), Adatkezelés, Vállalati forrásgazdálkodás (ERP), Pénzügy és pénzgazdálkodás, Infrastruktúra-menedzsment, Adatközpontok, Szolgáltatásszintű menedzsment, Üzleti folyamatok kezelése, Virtualizáció, Szolgáltatásmenedzsment, Projektmenedzsment, Együttműködés