AWS
flow-image

A készséghiány meghatározása és a Cloud Foundation csapat felépítése

Ezt az erőforrást közzétette: AWS

A szervezetek egyre inkább tudatában vannak az informatikai készségek hiányának - a legalapvetőbb felhőalapú technológiák közötti növekvő elkülönülés és a belső informatikai szakemberek azon képessége, hogy teljes mértékben kihasználják ezeket. Mégis, meglepően kevés vállalkozás ismerte fel teljes mértékben a probléma súlyosságát.

Ez az AWS e-könyv útmutatást nyújt a készségbeli hiányosság leküzdéséhez - gyorsan, gazdaságosan és holisztikusan. A háromból az első részben azzal kezdjük, hogy meghatározzuk, mi jellemzi a készséghiányt, hogyan alakult ki, és miért bizonyul olyan nehéznek a megszüntetése. Ezután a Cloud Foundation csapattal összpontosítunk az átalakulás ösztönzésére. Üdvözöljük munkahelyének jövőjében.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák IT menedzsment, Nagy adathalmazok, Üzleti intelligencia (BI), Adattárolás, BYOD, Informatikai fogyasztás, Felhő alapú számítástechnika, Megfelelés, Tartalomkezelő rendszerek (CMS), Adatkezelés, Vállalati forrásgazdálkodás (ERP), Pénzügy és pénzgazdálkodás, Infrastruktúra-menedzsment, Adatközpontok, Szolgáltatásszintű menedzsment, Üzleti folyamatok kezelése, Virtualizáció, Szolgáltatásmenedzsment, Projektmenedzsment, Együttműködés