BlackBerry
flow-image

AI-vezérelt biztonság a mobil világ számára

Ezt az erőforrást közzétette: BlackBerry

Hogyan használja a BlackBerry Mobile Threat Defense az AI-alapú kiberbiztonságot a mobil eszközök védelme és a felhasználói élmény egyszerűsítése érdekében.

A vállalkozások kemény kihívással néznek szembe: a mobileszközökre, és különösen a rajtuk futó alkalmazásokra irányuló rosszindulatú programok növekvő fenyegetésével szembesülnek. Az iparági biztonsági elemzők konszenzusa egyértelmű: a vállalkozásoknak nagyobb hangsúlyt kell fektetniük a mobil fenyegetések növekvő hullámának leküzdésére, a rosszindulatú programok adathalászatától kezdve az adatszivárgásig és a kémprogramokig, stb.

Az MTD megoldások jelentik a választ. Mégsem minden megoldás egyforma. Az AI és a gépi tanulás segítségével a BlackBerry egyedülálló mobilbiztonsági megoldást kínál, amely a nulla bizalom védelmi erejét biztosítja a nulla érintés adaptív rugalmasságával, hogy felszabadítsa a mobil munkaerő termelési potenciálját.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák IT biztonság, Hitelesítési és hozzáférési rendszerek, Informatikai fenyegetések és biztonsági rések, Adathelyreállítás, Adatvesztés megelőzése (DLP), Katasztrófa-helyreállítás, Mobil biztonság, E-mail biztonság, Tűzfal, Naplókezelés, Eseménykezelés, VPN, Malware, Végpont biztonság, Hálózati biztonság, Biztonsági megoldások, Biztonságkezelés