Citrix
flow-image

Az IT vezető útmutatója a felhőre való felkészültséghez

Ezt az erőforrást közzétette: Citrix

A technológia gyorsan változik. A vezetők számára ez sok új döntést jelenthet az informatikai költségvetéssel, a korlátozásokkal és a felhőalapú felkészültséggel kapcsolatban. Amikor válaszol a 7 kérdésre, amelyek megfelelnek az informatikai kihívásoknak és prioritásoknak, személyre szabott ütemtervet kap, amely útmutatást nyújt a biztonságos és rugalmas informatikai stratégia felépítéséhez a szervezete digitális átalakítási céljainak eléréséhez.

A jelentése tartalmazni fogja a következőket:

  • Személyre szabott gyakorlatok az iparági szakértőktől - például Gartner és Ponemon, így elkészítheti az informatikai komplexitás egyszerűsítésének tervét.
  • Stratégiák a SaaS és a Webes ALkalmazások biztonságosabbá tételéhez, miközben jobb felhasználói élményt nyújtanak.
  • Tippek a tehetségek bevonzására és megtartására, a felhasználói élmény javítására és a termelékenység növelésére.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Felhő alapú számítástechnika, Hibrid felhő, Vállalati felhő, Felhő platformok, SaaS, Felhőtárolás, CRM, ERP, Felhő alapú számítástechnika, Felhő biztonság, Felhő alkalmazások, Felhő ERP, Felhő, Digitális átalakulás