Dell EMC
flow-image

A Flash tárolás táplálja az informatikai átalakulást

Ezt az erőforrást közzétette: Dell EMC

Az informatikai átalakítás olyan koncepció, amely most még jobban rezonál a vállalatokkal, mint 12 hónappal ezelőtt. Noha nem szinonimája a digitális átalakulásnak, a két fogalom alapvetően összekapcsolódik, mivel a hatékony digitális átalakulás nem valósulhat meg informatikai átalakítás nélkül.

Az informatikai infrastruktúráját átalakító vállalatnak már nem kell merev, manuális, elszigetelt, régi technológiákra támaszkodnia. Látja az informatika működési sebességének, hatékonyságának, méretének és költséghatékonyságának növekedését - a feladatok automatizálódnak, a folyamatok korszerűsödnek és az erőforrások felszabadulnak.

Ezek az informatikai szintű fejlesztések nagyobb mértékű digitális átalakulást eredményeznek, lehetővé téve a vállalat számára, hogy boldoguljon a mai digitális gazdaságban. Képes újítani, tervezni és túllépni a versenytársait - végül követőből vezetővé válik.

Az Intel® által működtetett Dell EMC megoldások.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák E-mail, IT menedzsment, Telekommunikáció, E-mail biztonság, E-mail archiválás, E-mail-kezelő szoftver, E-mail archiválás, Dokumentumkezelés, E-mail-kezelés, E-mail szoftver, E-mail Marketing, Egységes üzenetküldés, Microsoft Exchange, E-mail-szerver szoftver, Kommunikációs szoftver, E-mail biztonság, E-mail fenyegetések, Levélszemét, E-mail archiváló szoftver, Nagy adathalmazok, Üzleti intelligencia (BI), Adattárolás, BYOD, Informatikai fogyasztás, Felhő alapú számítástechnika, Megfelelés, Tartalomkezelő rendszerek (CMS), Adatkezelés, Vállalati forrásgazdálkodás (ERP), Pénzügy és pénzgazdálkodás, Infrastruktúra-menedzsment, Adatközpontok, Szolgáltatásszintű menedzsment, Üzleti folyamatok kezelése, Virtualizáció, Szolgáltatásmenedzsment, Projektmenedzsment, Együttműködés, Szolgáltatók, Telekommunikációs infrastruktúra, Telekommunikációs kezelő szoftver, Telekommunikációs szabályzat, Telekommunikációs hardver, Telekommunikációs szoftver, Telekommunikációs hálózatok, Telekommunikációs rendszerek, Telekommunikációs szolgáltatások