Dell EMC
flow-image

Használja ki adattőke-értékét az üzleti siker érdekében

Ezt az erőforrást közzétette: Dell EMC

A digitális korszak olyan adatok terjedését eredményezte, amelyek a modern vállalkozásokat működtetik. Ezt megfelelően kihasználva a szervezetek azt látják, hogy az adatok jobb eredményekhez vezetnek üzleti tevékenységük minden területén. Az adatok különböző munkafolyamatok, elemzések és tevékenységek támogatására való felhasználása adattőkévé alakítja őket - ez egy digitális eszköz, amely növeli az üzleti értéket. Az, hogy a vállalkozás milyen mértékben igazítja szervezetét ez az adattőke-gondolkodásmód köré - mind az adatok felhasználásának, mind az adattechnológiába való befektetés módjának tekintetében - tartósan befolyásolhatja a vállalkozás sikerét.

2019 februárjában a Dell EMC és az Intel megbízta a Forrester Consultingot annak felmérésével, hogy az adatok és analitika minden lehetőségének kihasználása és alkalmazása a siker előfeltételévé válik-e. Ennek tesztelésére a Forrester globális felmérést végzett 516 informatikai döntéshozó részvételével. A felmérés megállapította, hogy az érettebb adattőke-gyakorlattal rendelkező vállalatok - több adattípus kihasználásával, az adatok biztonságos kezelésével, az adatok megfelelő irányításával és az optimális teljesítmény érdekében az infrastruktúra korszerűsítésével - nagyobb pozitív üzleti eredményeket érnek el.

További információért töltse le most!

Az Intel® által működtetett Dell EMC megoldások.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák IT menedzsment, Nagy adathalmazok, Üzleti intelligencia (BI), Adattárolás, BYOD, Informatikai fogyasztás, Felhő alapú számítástechnika, Megfelelés, Tartalomkezelő rendszerek (CMS), Adatkezelés, Vállalati forrásgazdálkodás (ERP), Pénzügy és pénzgazdálkodás, Infrastruktúra-menedzsment, Adatközpontok, Szolgáltatásszintű menedzsment, Üzleti folyamatok kezelése, Virtualizáció, Szolgáltatásmenedzsment, Projektmenedzsment, Együttműködés