DocuSign
flow-image

8 legjobb digitális gyakorlat az informatikai szakemberek számára

Ezt az erőforrást közzétette: DocuSign

Az iparági szakértők azt jósolják, hogy a sikeres vállalkozások hamarosan 100%-ban digitálisak lesznek minden tranzakciónál. A legfontosabb kihívás az, hogy miként lehet megfelelő módon „digitalizálni”. A legtöbb vállalat számára ez fokozatos lesz.

A BusinessNewsDaily.com megjegyzi, hogy a CIO-k és az üzleti gondolkodású technológiai vezetők túlmutatnak a támogató funkciókon, és az átfogó üzleti stratégia és műveletek integrált részévé válnak. Az informatika hozzáadott értéket, jobb üzleti teljesítményt és nagyobb biztonságot nyújt.

Ez a bevált gyakorlatokról szóló dokumentum nyolc fontos módszert vázol fel, amellyel az informatikai csapatok érdemi haladást érhetnek el digitális átalakításaik során.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Hardver, Mobil eszközök, BYOD, Szerver, Tárolás, Hálózati hardver, Adattárolás, Adatközpontok, Penge szerverek, Tárolóhálózat (SAN)