Kaspersky
flow-image

A szoftver halála

Ezt az erőforrást közzétette: Kaspersky

A SaaS oly mértékben jelen van mindenütt, hogy a Gartner, Inc. a „SaaS-scape” kifejezést használja arra, hogy leírja a szervezet elkötelezettségét a SaaS megoldások kiterjedt portfóliójával. A SaaS-scape koncepciója annak a szükséges erőfeszítésnek a része, hogy formalizálja a stratégiai gondolkodást a SaaS tömeges átvételének hatása, kockázata, kihívásai és lehetőségei körül.

Annak ellenére, hogy a SaaS megoldások immár a struktúra részét képezik, egyes vállalkozások továbbra sem alkalmaznak SaaS megoldásokat informatikai beruházásaik védelme és biztosítása érdekében, ahol a kiberbiztonság SaaS-re adott válasza - a SECaaS - sokkal hatékonyabb munkát végezne az érték és teljesítmény kritériumok teljes választéka szerint.

Ebben a cikkben áttekintjük a Security-as-a-Service (SECaaS) előnyeit, hogy kiemeljük azokat az eseteket, amikor a webes hozzáférésű kiberbiztonsági megoldás választása egyértelmű és elsöprő üzleti előnyökkel jár.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Szoftver, Alkalmazások, Operációs rendszerek, CRM, SaaS, Adatbázisok, Dokumentumkezelés, Vállalati szoftver, Rendszerfejlesztő eszközök, Vállalati forrásgazdálkodás ( ERP ), Csoportszoftver, Munkafolyamat szoftver, Együttműködési szoftver, Nyílt forráskód, Termelékenységi szoftver, SD WAN, Szoftver által definiált hálózat, Végfelhasználói élmény, AlOps, ITSM, DevOps, Gépi tanulás, Gépi adatok, Adatautomatizálás, AIM