Kaspersky
flow-image

A Forrester Wave™: Végpont biztonsági csomagok

Ezt az erőforrást közzétette: Kaspersky

Ahogy a régi technológia elavulttá és kevésbé hatékonnyá válik, a jobb viselkedésvédelem szabja meg, hogy mely szolgáltatók a vezetők. Azok a szállítók, amelyek többféle operációs rendszeren keresztül erős viselkedésvédelmet tudnak nyújtani, a kockázatalapú biztonsági házirendekkel kombinálva úgy pozicionálják magukat, hogy sikeresen biztosítsák ügyfeleiknek a végpontok védelmének erős frontvonalát.

A biztonsági vezetők aggódnak a végpontok környezetének egyre összetettebbé válása miatt, amelyet a fejlett, több szakaszból álló támadások egészítenek ki, amelyek meghaladják a tipikus kártékony programokat.

A végpont biztonsági csomagjainak minden eddiginél nagyobb feladata a védelem a több szakaszból álló célzott fenyegetésekkel szemben, beleértve a felhasználói interakciókat, a láncolást és a szkriptalapú támadásokat.

Töltse le a legújabb Forrester Wave Végpont Biztonsági Csomagok jelentés ingyenes példányát innen!

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák IT biztonság, Hitelesítési és hozzáférési rendszerek, Informatikai fenyegetések és biztonsági rések, Adathelyreállítás, Adatvesztés megelőzése (DLP), Katasztrófa-helyreállítás, Mobil biztonság, E-mail biztonság, Tűzfal, Naplókezelés, Eseménykezelés, VPN, Malware, Végpont biztonság, Hálózati biztonság, Biztonsági megoldások, Biztonságkezelés