Microsoft
flow-image

MSHUB2: 3 szikra a digitális átalakulás beindításához

Ezt az erőforrást közzétette: Microsoft

Hogyan tudja a megfelelő technológia beindítani a munkahelyét.

Iparágtól függetlenül a munkahelyen radikális átalakulás zajlik, és az alkalmazkodásra való kényszer könyörtelen. A vállalatok előtt álló kérdések egyre összetettebbek, a munkavállalók egyre inkább nomádok, az együttműködés pedig prioritást élvez.

A munkahelyi összetettség, a mobilitás és az együttműködés növekedésével a szervezeteknek ezeket a szikrákat kell felhasználniuk az átalakulás beindításához. Indítsa be munkatársai valódi kreatív potenciálját, és építsen értékes kapcsolatot az ügyfelekkel olyan eszközökön keresztül, amelyek segítik őket az együttműködésben és az alkotásban.

Töltse le most!

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Szoftver, Alkalmazások, Operációs rendszerek, CRM, SaaS, Adatbázisok, Dokumentumkezelés, Vállalati szoftver, Rendszerfejlesztő eszközök, Vállalati forrásgazdálkodás ( ERP ), Csoportszoftver, Munkafolyamat szoftver, Együttműködési szoftver, Nyílt forráskód, Termelékenységi szoftver, SD WAN, Szoftver által definiált hálózat, Végfelhasználói élmény, AlOps, ITSM, DevOps, Gépi tanulás, Gépi adatok, Adatautomatizálás, AIM