NetApp
flow-image

Az üzletkritikus alkalmazások futtatásának 3 előnye a NetApp-on

Ezt az erőforrást közzétette: NetApp

Hozza ki a legtöbbet legfontosabb adataiból

A mai ügyfelek össze vannak kapcsolva. Kézzelfogható információt, fájdalommentes vásárlási élményt, gyors és könnyű támogatást szeretnének. Elvárják a gyorsaságot. Vágynak az újításokra, amelyek segítenek a status quo legyőzésében és az ügyfelek kielégítésében. És feltétlenül megkövetelik a legmagasabb szintű adatvédelmet, biztonságot és hozzáférhetőséget.

Változtassa meg üzleti dinamikáját olyan hatékonysággal és teljesítménnyel, amely a legigényesebb ügyfeleket is kielégíti.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Szoftver, Alkalmazások, Operációs rendszerek, CRM, SaaS, Adatbázisok, Dokumentumkezelés, Vállalati szoftver, Rendszerfejlesztő eszközök, Vállalati forrásgazdálkodás ( ERP ), Csoportszoftver, Munkafolyamat szoftver, Együttműködési szoftver, Nyílt forráskód, Termelékenységi szoftver, SD WAN, Szoftver által definiált hálózat, Végfelhasználói élmény, AlOps, ITSM, DevOps, Gépi tanulás, Gépi adatok, Adatautomatizálás, AIM