Oracle
flow-image

Amikor a számítógépek megismerik az embereket

Ezt az erőforrást közzétette: Oracle

Évtizedeken át az egyenlet ugyanaz volt: A számítógépek termelékenyebbé tehetnek minket, de időt kellett töltenünk a használatuk megtanulásával. Igen, ez az idő múlásával könnyebbé vált, de továbbra is rajtunk áll, hogy megismerjük őket, nem pedig fordítva.

Azáltal, hogy megtanítjuk a számítógépeknek, hogyan kell beszélgetni az emberekkel - inkább, mint fordítva - a hatékonyság és a termelékenység hatalmas növekedése előtt állunk.

Töltse le most, hogy többet tudjon meg!

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák IT menedzsment, Nagy adathalmazok, Üzleti intelligencia (BI), Adattárolás, BYOD, Informatikai fogyasztás, Felhő alapú számítástechnika, Megfelelés, Tartalomkezelő rendszerek (CMS), Adatkezelés, Vállalati forrásgazdálkodás (ERP), Pénzügy és pénzgazdálkodás, Infrastruktúra-menedzsment, Adatközpontok, Szolgáltatásszintű menedzsment, Üzleti folyamatok kezelése, Virtualizáció, Szolgáltatásmenedzsment, Projektmenedzsment, Együttműködés