Proofpoint
flow-image

A végfelhasználó védelme

Ezt az erőforrást közzétette: Proofpoint

Emberközpontú megközelítés a sebezhetőség, a támadások és a privilégiumok kezelésében. A szervezetek minden eddiginél többet költenek a kiberbiztonságra, és kevesebb értéket nyernek belőle. A támadások folyamatosan érkeznek. Az érzékeny információk folyamatosan rossz kezekbe kerülnek. Az adatsértésekről pedig folyamatosan olvashatunk a szalagcímekben.

Itt az ideje egy alapos újragondolásnak. A hagyományos kiberbiztonsági modellek egy korábbi korszakhoz készültek - amikor az uralkodó biztonsági modell az volt, hogy le kell zárni a területet, és azután kell kezelni a fenyegetéseket, miután átjutottak. Ez a megközelítés akkor még éppen működött; mára már reménytelenül hatástalan.

Ez azért van, mert a támadók legnagyobb célpontja az emberek és nem a technológia - és ez a legnagyobb kockázat. A fenyegetettségi helyzet ezen változásához új gondolkodásmódra és stratégiára van szükség, amely a régi területek helyett az emberek védelmére összpontosít.

További információért töltse le most!

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Tárolás, Biztonsági mentések, Kapacitástervezés, Folyamatos adatvédelem, Adatreplikáció, Adatok tárolása, Adatszinkronizálás, Lemezmentések, Lemeztároló rendszerek, Szálcsatorna, NAS, RAID, Távoli biztonsági mentések, SAN, Tárolási architektúrák, Tárolási legjobb gyakorlatok, Tárolási konszolidáció, Tárolási vezérlők, Tárolóeszközök, Tároló hardver, Tároláskezelés, Tároláskezelő szoftver, Tárolási szolgáltatók, Tárolási rendszerek, Tárolás virtualizálása, Szalagos biztonsági mentések