Qlik®
flow-image

A felhajtáson túl: Hogyan lehet valós értéket teremteni a mesterséges intelligenciából az analitikában

Ezt az erőforrást közzétette: Qlik®

A mesterséges intelligencia egyre inkább megjelenik az általunk használt termékekben és tevékenységekben, a munkahelyi alkalmazásainktól kezdve az ügyfélélményekig. A remények nagyok. Az ígéretek extravagánsak. És a potenciál óriási. De a mai valóság lényegesen kevésbé nagyszerű. A tipikus „fekete dobozos” megközelítéseknél gyakori a csalódás.

Ennek nem így kellene lennie - legalábbis nem az adatelemzés területén.

Mi a kulcsa a sikeres mesterséges intelligenciának az analitikában? Kiterjesztett intelligencia - olyan megközelítés, amely egyesíti a gépi intelligencia és az emberi intuíció legjobb tulajdonságait, hogy felgyorsítsa a betekintést, felszínre hozza az új és váratlan felfedezéseket, és növelje az adatműveltséget a felhasználók számára bármilyen szerepkörben és bármilyen készségszint mellett.

A felhajtáson túl letöltése: Hogyan lehet valós értéket teremteni a mesterséges intelligenciából az analitikában:

  • Az AI felhajtás hogyan haladja meg a mai valóságot
  • A kiterjesztett intelligencia megközelítés értéke
  • Kulcsfontosságú szempontok az AI analitikai értékelésénél

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák IT menedzsment, Nagy adathalmazok, Üzleti intelligencia (BI), Adattárolás, BYOD, Informatikai fogyasztás, Felhő alapú számítástechnika, Megfelelés, Tartalomkezelő rendszerek (CMS), Adatkezelés, Vállalati forrásgazdálkodás (ERP), Pénzügy és pénzgazdálkodás, Infrastruktúra-menedzsment, Adatközpontok, Szolgáltatásszintű menedzsment, Üzleti folyamatok kezelése, Virtualizáció, Szolgáltatásmenedzsment, Projektmenedzsment, Együttműködés