Salesforce
flow-image

Alapvető útmutatók: Összekapcsolt biztosítók létrehozása

Ezt az erőforrást közzétette: Salesforce

Hogyan teremthetnek az általános biztosítási szolgáltatók könnyed digitális élményeket mindenki számára. Az ügyfél életkorához való alakulással.

A digitális változás felgyorsul. Intelligensebb világot hoz létre, amelyben mindenki és minden összekapcsolódik: a mobil és a közösségi technológia, a felhő és a tárgyak internete csatlakozása hamarosan több milliárd eszközt, érzékelőt, folyamatot és embert fog összekapcsolni.

A biztosítók felismerik, hogy a digitális átalakítás már nem választható. A jövő biztosításának kulcsa a hatékonyság átalakításával, a bevételek növelésével és a zavaró veszélyek enyhítésével.

Hamarosan cselekednie kell, különben kockáztathatja a lemaradást - de hol kezdje?

Töltse le most, hogy többet tudjon meg!

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák IT menedzsment, Nagy adathalmazok, Üzleti intelligencia (BI), Adattárolás, BYOD, Informatikai fogyasztás, Felhő alapú számítástechnika, Megfelelés, Tartalomkezelő rendszerek (CMS), Adatkezelés, Vállalati forrásgazdálkodás (ERP), Pénzügy és pénzgazdálkodás, Infrastruktúra-menedzsment, Adatközpontok, Szolgáltatásszintű menedzsment, Üzleti folyamatok kezelése, Virtualizáció, Szolgáltatásmenedzsment, Projektmenedzsment, Együttműködés