Salesforce
flow-image

Etikus AI: Gyors útmutató a vezetők számára

Ezt az erőforrást közzétette: Salesforce

Míg a mesterséges intelligencia (AI) - bizonyos emberi képességeket megismételni képes gépek - ötlete évszázadok óta létezik, valójában csak az elmúlt évtizedekben fejlődött ki a tudományos-fantasztikus irodalomtól az üzleti valóságig.

Mit jelent mindez az üzleti vezetők számára? Egyszerűen, ha fel akarjuk szabadítani a mesterséges intelligencia lehetőségeit a szervezetek optimalizálása és átalakítása érdekében, tisztában kell lennünk a kezelendő kérdésekkel, a potenciálisan felmerülő kockázatokkal és a másik oldalon rejlő lehetőségekkel.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák IT menedzsment, Nagy adathalmazok, Üzleti intelligencia (BI), Adattárolás, BYOD, Informatikai fogyasztás, Felhő alapú számítástechnika, Megfelelés, Tartalomkezelő rendszerek (CMS), Adatkezelés, Vállalati forrásgazdálkodás (ERP), Pénzügy és pénzgazdálkodás, Infrastruktúra-menedzsment, Adatközpontok, Szolgáltatásszintű menedzsment, Üzleti folyamatok kezelése, Virtualizáció, Szolgáltatásmenedzsment, Projektmenedzsment, Együttműködés