Slack
flow-image

5 dolog, ami a Slacket nagyvállalati szintű együttműködési központtá teszi

Ezt az erőforrást közzétette: Slack

Senki sem szeret nemet mondani De a vállalathoz érkező új, fogyasztószerű alkalmazások és felhőalapú szolgáltatások hulláma néha arra kényszerítette az IT-t, hogy ezt a szerepet töltse be.

Az informatikai csapatoknak megbocsátható, ha arra a következtetésre jutottak, hogy a felhasználók körében elért népszerűség és a vállalati készség fordított összefüggésben van.

A Slack kivétel.

Reméljük, hogy miután végzett ezzel a rövid útmutatóval, egyetért, hogy: Az együttműködésnek és az agilitásnak nem kell a vállalati készség rovására mennie.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Felhő alapú számítástechnika, E-mail, Mobil számítástechnika, Hibrid felhő, Vállalati felhő, Felhő platformok, SaaS, Felhőtárolás, CRM, ERP, Felhő alapú számítástechnika, Felhő biztonság, Felhő alkalmazások, Felhő ERP, Felhő, Digitális átalakulás, E-mail biztonság, E-mail archiválás, E-mail-kezelő szoftver, E-mail archiválás, Dokumentumkezelés, E-mail-kezelés, E-mail szoftver, E-mail Marketing, Egységes üzenetküldés, Microsoft Exchange, E-mail-szerver szoftver, Kommunikációs szoftver, E-mail biztonság, E-mail fenyegetések, Levélszemét, E-mail archiváló szoftver, BYOD, Mobileszköz-kezelés (MDM), Mobilitás, iOS8, Android, Informatikai fogyasztás, Mobil számítástechnika, Mobilitási megoldások, Bluetooth, BYOA, Apple, Mobil biztonság, Vállalati mobilitás, Mobilalkalmazások