Slack
flow-image

Együttműködési platform kiválasztása: 8 kérdés, amelyet minden informatikai vezetőnek fel kell tennie

Ezt az erőforrást közzétette: Slack

A szoftver minden üzleti rendet átalakított.

Az e-mail, konferencia és csevegőalkalmazások által tett kezdeti lépések után az együttműködés haladása tartja a szintet. Sokkal több alkalmazás van segítségünkre, de munkánk sokkal töredezettebb és feszültebb, mint valaha. És ez akadályozza a munkát az üzleti világban.

Erről szól ez az útmutató: segít kiválasztani egy együttműködési központot, amely egyszerűsíti, automatizálja és felgyorsítja mindannyiunk által végzett mindennapos tevékenységeket.

Informatikai vezetőként egyedülálló helyzetben van ennek a változásnak az elősegítésére, javítva ezzel az egész üzletág munkáját.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Felhő alapú számítástechnika, Hibrid felhő, Vállalati felhő, Felhő platformok, SaaS, Felhőtárolás, CRM, ERP, Felhő alapú számítástechnika, Felhő biztonság, Felhő alkalmazások, Felhő ERP, Felhő, Digitális átalakulás