Tenable
flow-image

Összpontosítás a legnagyobb kockázatot jelentő biztonsági résekre

Ezt az erőforrást közzétette: Tenable

Nem számít, mennyi ideje dolgozik a kiberbiztonságban, tudja, hogy a sebezhetőség kezelése elengedhetetlen a kiberkockázat azonosításához és csökkentéséhez. Miért?

Mert minden nagyobb kibertámadás mögött egy olyan sebezhetőség áll, amelyet nem sikerült kezelni.

A mai informatikai környezet folyamatosan változik. A digitális átalakulás által ösztönzött kóddal írt világunk új technológiáktól, platformoktól és eszközöktől hemzseg. Gondoljon csak a felhőre, az IoT-re, a mobilra, a webes alkalmazásokra - még az ipari berendezések is ehhez a kaotikus világhoz csatlakoznak.

Különböző típusú eszközök folyamatosan lépnek be és lépnek ki a vállalkozásból. Ráadásul néhányuk mulandó - csupán másodperceket vagy perceket vesznek igénybe.

Töltse le most a jelentést, hogy többet tudjon meg!

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák IT biztonság, Hitelesítési és hozzáférési rendszerek, Informatikai fenyegetések és biztonsági rések, Adathelyreállítás, Adatvesztés megelőzése (DLP), Katasztrófa-helyreállítás, Mobil biztonság, E-mail biztonság, Tűzfal, Naplókezelés, Eseménykezelés, VPN, Malware, Végpont biztonság, Hálózati biztonság, Biztonsági megoldások, Biztonságkezelés